Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@20:58:00 GMT

7 دليل براي نکاشتن ناخن

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۰۵۱۲۷

7 دليل براي نکاشتن ناخن

خبرگزاري آريا - بلند، بلند، بلند، اين روزها به دست برخي خانم‌ها که نگاه کني، ناخن‌هاي بلندي را مي‌بيني که يکدست و صاف هستند و حسابي خودنمايي مي‌کنند و کافي ا‌ست کمي دقت کني تا متوجه مصنوعي بودن اين ناخن‌ها بشوي.
به گزارش خبرگزاري آريا ، کاشت ناخن در سال‌هاي اخير، به يکي از کارهاي پر طرفدار تبديل شده، تا جايي که حتي برخي از دخترهاي نوجوان‌ هم متاسفانه به اين مساله روي آورده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسياري از افراد تصور مي‌کنند کاشت ناخن، مشکلي را براي آنها به وجود نمي‌آورد در حالي‌که اين باور، نادرست است. دکتر داريوش دائر، متخصص پوست، مو و زيبايي، نکات مهمي را در اين باره به شما مي‌گويد.
وقتي همه چيز مصنوعي است
چارديواري نوشت: يکي از کارهايي که در دهه اخير جنبه زيبايي پيدا کرده و به وفور در آرايشگاه‌ها و سالن‌هاي زيبايي انجام‌ مي‌شود، کاشت ناخن مصنوعي است. کار به اين شکل انجام مي‌شود که سطح رويي ناخن را با سوهان‌هاي مخصوصي مي‌تراشند و پوست گوشه‌هاي ناخن را نيز مي‌چينند. بعد از آن، ناخن مصنوعي را با استفاده از چسب‌هاي خاص بر سطح ناخن طبيعي مي‌چسبانند. گاهي اين ناخن‌ها تا مدت زيادي در جاي خود ثابت مي‌مانند و گاهي هم در اثر شست‌وشو يا ضربه از جاي خود در مي‌آيند و مجددا توسط ناخن‌کار چسبانده مي‌شوند.
يک دليل قانع‌کننده
کاشت ناخن، از نظر بهداشتي و پزشکي مورد تائيد نيست و يک روش علمي به حساب نمي‌آيد و دلايل زيادي براي اين امر وجود دارد. علاوه بر اين، از نظر فقهي، ناخن کاشته شده مانع رسيدن آب به ناخن و نوک انگشت شده و مشکل شرعي از نظر غسل و نمازخواندن دارد. به طور کلي، ناخن براي محافظت از سر انگشتان انسان آفريده شده و شکل و ضخامت آن، متناسب با فعاليت‌هاي روزمره و کارهايي است که افراد در زندگي خود انجام مي‌دهند. هر گونه ضربه به ضخامت و شکل صفحه ناخن، مي‌تواند سلامت و کارکرد آن (گرفتن اجسام ظريف) را مختل کند. زماني که صفحه ناخن زير ناخن مصنوعي قرار بگيرد، نمي‌تواند کارکرد درستي داشته باشد.
دعوت عفونت به بدن
گوشه‌ها و اطراف ناخن، با لايه‌اي مخصوص به نام «کوتيکول» پوشانده شده است. در واقع اين لايه، حاصل پيشروي قسمتي از پوست حاشيه ناخن‌ها روي صفحه ناخن محسوب مي‌شود که وظيفه تشکيل سپري دفاعي، در حاشيه ناخن‌ها را دارد تا از ورود ميکروب‌ها، ويروس‌ها و قارچ‌هايي که به تعداد بسيار زياد در محيط زندگي افراد وجود دارند، به فضاي اطراف ناخن و بافت بستر ناخن، جلوگيري کنند. چيدن و برداشتن اين لايه در حين مانيکور يا کاشت ناخن مصنوعي، باعث مي‌شود اين سد و سپر طبيعي تخريب و راه نفوذ انواع عفونت (قارچ، ويروس و ميکروب) هموار شود. عفونت باکتريايي يا زگيل‌هاي دور ناخن و عفونت قارچي يا مخمري در کودکاني که مرتب انگشتان خود را مي‌مکند يا خانم‌هاي خانه‌دار يا آشپزهايي که مدام در حال شست‌وشو و تماس دست‌ها با آب هستند، نمونه‌هايي از مواردي است که در اثر برداشته شدن کوتيکول مي‌تواند به وجود آيد و عين اين اتفاق در خانم‌هايي که ناخن مصنوعي مي‌کارند نيز رخ مي‌دهد.
وقتي حال ناخن‌ها بد است!
برخي‌ از ناخن‌کارها که کاشت ناخن انجام مي‌دهند به استفاده از محلول‌هاي ضدعفوني‌کننده و قارچ‌کش قبل از کاشت ناخن يا در زمان ترميم آن، تاکيد مي‌کنند، اما استفاده از اين قارچ‌کش‌ها و ضدعفوني‌کننده‌ها موقتي است و در همان زمان کاربرد دارد و بعد از آن اثر خود را از دست مي‌دهد، در نتيجه نمي‌تواند از قارچ به صورت دائمي پيشگيري کند. عفونت قارچي با علائمي چون درد، تورم گوشه ناخن‌ها يا برآمده شدن ناخن‌ها همراه است و در صورت مشاهده چنين علائمي، بايد حتما ناخن کاشته شده، سريعا برداشته شود و اقدامات درماني ضد قارچي مناسب که شامل مصرف داروهاي موضعي و خوراکي به مدت چند ماه است، زير نظر متخصص پوست صورت بگيرد.
به غير از عفونت قارچي، امکان ابتلا به عفونت باکتريايي نيز وجود دارد که اين عفونت خود را با درد شديد ناخن‌ها، ترشحات زرد يا سبز از اطراف ناخن، تب و تورم ناخن‌ها، نشان مي‌دهد. در چنين شرايطي بايد ناخن کاشته شده برداشته شود و داروهاي آنتي‌بيوتيک قوي به صورت موضعي و خوراکي به مدت طولاني، زير نظر پزشک متخصص پوست مصرف شوند.
علاوه بر اين، در اثر کاشت ناخن احتمال بروز عفونت‌هاي ويروسي مانند زگيل دور ناخن يا عفونت هرپسي در اين ناحيه نيز وجود دارد. شايد برخي از افراد، در رابطه با انتقال عفونت‌هاي خطرناکي چون ويروس هپاتيت و اچ.آي.وي (HIV ) نگراني داشته باشند در حالي‌که تا به حال مستندات کافي در حوزه پزشکي مبني بر انتقال اين ويروس‌ها از طريق کاشت ناخن، وجود نداشته است. اما با توجه به اين‌که احتمال انتقال اين ويروس‌ها از طريق خون وجود دارد، در صورت ابتلاي فرد آرايشگر به اين عفونت‌ها و وجود زخم خونريزي دهنده بر سطح دست او و وجود زخم در دستان فرد متقاضي کاشت ناخن، احتمال انتقال اين عفونت‌هاي جدي و خطرناک از نظر فرضيات علمي، دور از ذهن نيست.
بهداشت در خطر است
بهداشت فردي در شخصي که کاشت ناخن مصنوعي انجام داده با مشکل مواجه خواهد شد چون اين دسته از افراد امکان شست‌وشوي دقيق و کامل زير ناخن‌ها بعد از انجام کارهاي روزمره يا بعد از رفتن به توالت را ندارند. با وجود اين‌که برخي خانم‌ها دائما از مايع‌هاي شوينده يا ضدعفوني‌کننده دست استفاده مي‌کنند، اما باز هم بايد گفت شست‌وشوي مکرر دست با مايع‌هاي دستشويي و ضدعفوني، يکي از عوامل شايع در ابتلا به اگزماي پوستي و قارچ‌هاي سطحي پوست محسوب مي‌شود.
افسانه ژله‌اي
برخي از ناخن‌کارها، در زمان کاشت عنوان مي‌کنند که از مواد به اصطلاح ژله‌اي براي کاشت ناخن مصنوعي، بهره مي‌گيرند و ناخن در اثر استفاده از اين مواد، آسيب کمتري مي‌بيند، در حالي‌که اين ادعا نادرست است و اين روش، هيچ مزيتي بر ساير روش‌هاي کاشت ناخن ندارد و مورد تائيد هم نيست.
مشکلاتي که ادامه دارند
مشکلات کاشت ناخن، حتي بعد از برداشتن آن نيز ادامه خواهد داشت، به طوري‌که حتي بعد از برداشتن ناخن‌هاي کاشته‌شده، مدت زيادي براي برگشتن ناخن‌ها به حالت طبيعي بايد سپري شود. براي مثال، در انگشت شست دست، دوره رشد کامل شش ماه و در انگشت شست پا اين زمان دوازده ماه است که اين مدت زمان، براي فردي که وضعيت سلامت او در حالت عادي و طبيعي باشد در نظر گرفته مي‌شود و در ساير افراد مي‌تواند بسيار طولاني‌تر باشد. پس از برداشتن ناخن مصنوعي، باز هم شانس ابتلاي مجدد به عفونت‌هاي گوناگون همچنان بالاست.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۵۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوانه زدن ۷۵ درصد محصول باغات دیم زمین‌های شیب دار شهرستان اردل

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اردل گفت: برای غنی سازی زمین‌های دیم و کاشت درختان مثمر در زمین‌های شیب دار،  طرح توسعه باغات دیم در ۶۲ هکتار از منطقه لامسیرک شهر اردل انجام شد که پس از به اتمام رسیدن گود برداری کشاورزان بصورت خودجوش و با راهنمایی کارشناسان این مدیریت اقدام به کاشت هسته‌های بادام، نهال‌های انگور و انجیر کردند.
وحید طهماسبی افزود: در بازدید از این زمین‌ها ۷۵درصد از هسته‌ها و نهال‌های کاشته شده جوانه زدند.
وی گفت: این طرح شامل ۱۹هزار گود است که در پاییز سال ۱۴۰۲ انجام شده است.
طهماسبی ادامه داد: با اجرای این طرح از هدر رفت آب‌های روان و فرسایش خاک جلوگیری و افزایش تولیدات باغی و اشتغال زایی را به همراه داشته است.

دیگر خبرها

  • جوانه زدن ۷۵ درصد محصول باغات دیم زمین‌های شیب دار شهرستان اردل
  • تولید ۲۵۰ میلیون اصله نهال در کشور
  • کاشت مو بدون جراحی با خواب طبیعی
  • کاشت بیش از ۳ هزار درختچه در بلوار آیت الله خامنه‌ای قزوین
  • بهترین روش کاشت موی طبیعی در ایران چیست ؟
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آشنایی با روش‌های بدون جراحی کاشت موی طبیعی
  • جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو