Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران می‌گویند با توجه به این که احتمال باقی‌ماندن میکروب‌ها در زیر ناخن‌های بلند و مصنوعی حتی پس از شست‌وشو با آب و صابون وجود دارد، توصیه می‌شود که در زمان همه‌گیری بیماری کرونا ناخن‌های دست‌ها کوتاه باشد تا خطر انتقال بیماری کمتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشگاه علوم پزشکی تهران با انتشار مطلبی به این پرسش پاسخ داده‌اند که در صورت بلند بودن ناخن‌ها یا داشتن ناخن مصنوعی، آیا شستن دست با آب و صابون برای از بین بردن کامل ویروس کرونا کافی است یا خیر؟!

در این مطلب آمده است: با توجه به نقش ناخن‌های بلند در تجمع میکروب‌ها و انتقال آن‌ها به فرد و اطرافیانش، پیشنهاد می‌شود که توصیه‌های کلی نهادهایی همچون مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا در زمینه بهداشت ناخن‌ها مورد توجه قرار گرفته و طبق آن‌ها عمل شود.

بنا بر توصیه‌های این مرکز، جهت رعایت بهداشت ناخن‌ها، شست‌وشوی دقیق و مداوم اطراف و زیر ناخن‌ها با آب و صابون و کوتاه کردن آن‌ها ضروری است.

بنا بر توصیه‌های این مرکز، داشتن ناخن‌های بلند یا مصنوعی برای کارکنان مراکز بهداشتی به هیچ وجه توصیه نمی‌شود، زیرا حتی پس از شست‌وشو با آب و صابون یا استفاده از ضدعفونی‌کننده‌های الکلی، باز هم احتمال وجود میکروب‌ها زیر ناخن یا ترک‌های آن وجود دارد. این امر برای مردم عادی که ممکن است در تماس با بیماران کووید-۱۹ باشند و یا در زمان همه‌گیری بیماری که مردم، در معرض تماس با سطوح آلوده هستند، نیز صادق باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس موسسه ملی تحقیقات سلامت ناخن های بلند آب و صابون ناخن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۴۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میانگین بارش سال زراعی استان مثبت شد

علی ملاشاهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، افزود: براساس اطلاعات و آمار موجود، میزان بارش استان سیستان و بلوچستان از ابتدای سال زراعی تاکنون ۱۲۱.۸ میلی متر بوده که ۴۹.۴ درصد بیشتر از میانگین بلند مدت این دوره است.

وی ادامه داد: میانگین بارش بلند مدت سال زراعی استان نیز ۱۰۰.۷ میلی متر بوده که تاکنون ۲۱ درصد نسبت به بلند مدت سال زراعی مشابه افزایش یافته است.

وی درباره بارش های مونسون افزود: براساس نتایج نقشه های پیش بینی و پیش یابی هواشناسی، احتمال بارش های خوب تابستانه مونسونی در جنوب شرق کشور و استان پیش بینی می‌شود.

ملاشاهی با اشاره به اینکه استان ۲۰ سال درگیر خشکسالی هست، تصریح کرد: این بارش ها می توانند اثرات خشکسالی را قدری کاهش می دهد، همچنین با توجه به ادامه دار بودن روند خشکسالی در سیستان و بلوچستان، در مدت زمان ده ساله ۹۹.۳ درصد پهنه این خطه پهناور، درگیر خشکسالی شدید و بسیار شدید است.

وی بیان کرد: میانگین دمای استان تا خرداد ماه ۰.۵ تا ۱درجه بیشتر از نرمال خواهد بود و از نیمه خرداد تا شهریور در نیمه شمالی استان ۱تا ۲درجه بیشتر از نرمال و در نیمه جنوبی ۰.۵ درجه بیشتر از نرمال پیش بینی می‌شود.

وی درباره میانگین دمای استان گفت: از ابتدای سال زراعی تاکنون، ۱۹.۵ درجه سانتیگراد اعلام کرد و از افزایش ۱.۳ درجه ای دمای سیستان و بلوچستان نسبت به دوره بلند مدت مشابه خبر داد.

کد خبر 6092936

دیگر خبرها

  • روز خلیج فارس با شهنواز
  • لباس خواننده چینی باعث مرگش شد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟
  • استقبال بی نظیر از میزبانی المپیک 2036!
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو
  • میانگین بارش سال زراعی استان مثبت شد